Zwangerschap

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Het lijkt mij super leuk om deze bijzonder periode in jullie leven vast te mogen leggen. Zo heb je voor altijd een herinnering aan deze mooie & bijzondere tijd! Ik ga samen met jullie op pad in de natuur om de mooiste beelden te maken!

Wanneer plan ik het best de fotoshoot?

Deze shoot vindt meestal plaats tussen de 30 en 35 weken zwangerschap. In deze fase ben je (meestal) nog mobiel en is je buik vaak mooi rond. Voor mij is het erg fijn als de shoot zo vroeg mogelijk wordt geboekt zodat ik voldoende plek heb.

Wanneer ontvang ik de foto's?

Na maximaal drie weken ontvangen jullie een mail met een online galerij. Jullie kunnen dan de foto’s bekijken (met watermerk). Jullie hoeven dus ook pas na de fotoshoot te bepalen hoeveel bestanden jullie willen afnemen. Zodra jullie hebben doorgegeven welke foto’s jullie graag willen, loop ik deze nog eens na. Ten slotte ontvangen jullie een link met de digitale bestanden en de factuur. 

‘’Mijn grote passie is het vastleggen van de liefde binnen een gezin!’’

Wij hebben de fotoshoot en het contact er omheen als heel fijn ervaren. Pleun reageert heel snel en denkt goed met je mee. Wij zijn zelf niet echt de meest fotogenieke mensen, maar Pleun heeft er iets heel moois van weten te maken waar wij ontzettend blij mee zijn. Ook onze tweejarige dochter kwam lekker los tijdens het maken van de foto’s. Heel erg bedankt!!!

Wauw, wat een mooie foto’s! Echt geweldig.

Super bedankt voor de prachtige foto’s we zijn er echt enorm blij mee. Zeker omdat we beide niet zo van de camera houden, maar mede door de sfeer die je neerzet voelde voor de camera staan helemaal niet raar. En dat zie je dus terug in de foto’s.

We zijn erg blij met de foto’s, Pleun is heel makkelijk in de omgang en ons dochtertje vond het ook heel leuk. Doordat ze lekker mocht spelen zijn er veel leuke spontane foto’s van haar. Knap hoe Pleun zoveel mooie momenten weet vast te leggen. Wij raden Pleun zeker aan als je op zoek bent naar een goede fotograaf!

 

Wij hebben een super leuke shoot gehad en zijn super blij met de foto’s die Pleun heeft gemaakt. Wij zijn niet zo van de foto’s, maar Pleun stelt je echt op je gemak en weet wat ze doet. Ook voor onze dochter had ze allemaal leuke spelletjes bedacht. Hierdoor krijg je juist die leuke speelse foto’s. Dankjewel voor de hele mooie foto’s! Echt een aanrader!

 

Wanneer er al kinderen zijn in het gezin, gelden de prijzen van een gezinsshoot