babyshoot lucas (87)

Baby

Wat leuk dat je meer interesse hebt in een baby-shoot. Enorm cliché maar wel waar. De eerste periode met een baby in huis vliegt voorbij! Voordat je het weet is hij/zij alweer “groot”. Terwijl jullie lekker gaan knuffelen en vooral genieten van elkaar leg ik deze bijzondere band vast op beeld. Ik zorg dat ik voldoende tijd neem zodat er indien nodig tijd is om bijvoorbeeld te voeden. 

Waar vindt de shoot plaats?

Het is mogelijk om de shoot bij jullie thuis plaats te laten vinden maar jullie zijn ook van harte welkom in mijn daglichtstudio (Goirle). Voor mij is het belangrijk dat ik voldoende daglicht heb. Twijfel je of het bij jullie aan huis kan? Stuur me gerust wat foto’s van jullie huis zodat ik mee kan denken. Bij fijne temperaturen is het ook mogelijk om de baby-shoot op een rustig plekje in de natuur plaats te laten vinden. 

Hoe plan ik een babyshoot?

We plannen de shoot +- 14 dagen na de uitgerekende datum. Mocht het kindje veel eerder/later geboren worden dan kunnen we indien nodig de fotoshoot verzetten. 

Voor mij is het fijn als de shoot zo snel mogelijk in jullie zwangerschap wordt geboekt zodat ik voldoende plek heb! 

Wanneer krijg ik de foto's?

Na maximaal drie weken ontvangen jullie een mail met een online galerij. Jullie kunnen dan de foto’s bekijken (met watermerk). Jullie hoeven dus ook pas na de fotoshoot te bepalen hoeveel bestanden jullie willen afnemen. Zodra jullie hebben doorgegeven welke foto’s jullie graag willen, loop ik deze nog eens na. Ten slotte ontvangen jullie een link met de digitale bestanden en de factuur. 

Je krijgt 10% korting op de babyshoot als....

Je ontvangt 10% korting op de babyshoot als ik ook jullie zwangerschap heb mogen vastleggen. 

‘’Mijn grote passie is het vastleggen van de liefde binnen een gezin!’’

“Zowel onze zwangerschap als daarna onze kleinste aanwinst vast mogen laten leggen door Pleun. Pleun neemt de tijd om foto’s te maken en om tussendoor een spelletje te spelen met onze oudste dochter waardoor zij zich ook goed vermaakte bij de shoots. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn, veel spontane momenten en de fijne sfeer die je terugziet in de foto’s. Wij zijn enorm tevreden met het resultaat en showen de foto’s met trots!”

“We hebben een newborn shoot bij Pleun gepland. Onze zoon kwam 2 weken voor de uitgerekende datum. We hebben zonder moeite een andere datum besproken. Pleun heeft allerlei accessoires om er een fijne setting thuis van te maken. Ook is ze erg geduldig en vriendelijk met een dochter die weinig zin had en een baby met darmkrampjes. Ze neemt alle tijd en het resultaat is prachtig! Ik raad Pleun zeker aan.”

“Enorm fijne fotoshoot gehad! Pleun neemt de tijd om er iets geweldigs van te maken en zelfs een flesje geven aan ons kindje tussendoor is geen probleem. Het resultaat is fantastisch, wij zijn hier eeuwig blij mee!!👏🏼❤️”

“Zo blij met de foto’s die je gefotografeerd hebt. Echt met veel liefde en passie. Je bent zo leuk voor de kleintjes en natuurlijk laat je ons ook enorm stralen. Heel erg bedankt! We gunnen je nog heel veel mooie shoots toe in de toekomst.”