mini shoot juni 2024 (5)

Gezin

Wat leuk dat je meer interesse hebt in een gezin-shoot. We gaan samen naar een mooi plekje in de natuur waar we lekker de ruimte hebben om te spelen! Ik lok de spontane momenten uit door spelletjes te spelen en bepaalde vragen te stellen aan de kinderen. Natuurlijk pas ik me aan op de leeftijd van de kinderen! 

Waar vindt de shoot plaats?

Vaak ga ik naar de Regte Heide (Goirle) of naar een zandverstuiving (omgeving Berkel-Enschot). Uiteraard sta ik ook open voor andere locaties in overleg. We kijken dan samen of dit mogelijk is. 

Wanneer ontvang ik de foto's?

Na maximaal drie weken ontvangen jullie een mail met een online galerij. Jullie kunnen dan de foto’s bekijken (met watermerk). Jullie hoeven dus ook pas na de fotoshoot te bepalen hoeveel bestanden jullie willen afnemen. Zodra jullie hebben doorgegeven welke foto’s jullie graag willen, loop ik deze nog eens na. Ten slotte ontvangen jullie een link met de digitale bestanden en de factuur. 

‘’Mijn grote passie is het vastleggen van de liefde binnen een gezin!’’

Wat een fijne shoot! Wij zijn eigenlijk helemaal geen personen die graag poseren voor een camera, maar wilden wel heel graag mooie foto’s van ons gezinnetje. Jouw manier van fotograferen heeft voor ons alles overtroffen. Ik durf te zeggen dat dit de eerste keer was dat wij ons volledig comfortabel voelden voor de camera en dat is terug te zien in het resultaat. Een ontspannen sfeer en foto’s die heel veel geluk en plezier uitstralen. 

Allereerst super bedankt voor de enorm leuke fotoshoot. De kinderen waren meteen lekker op hun gemak en het was erg gezellig.

Wat heb jij een speciale manier van fotograferen. We hadden helemaal niet het idee dat we aan het poseren waren en voor de kinderen voelde het als spelletjes spelen. Zelfs mijn man vond het leuk, en die vindt het vreselijk om op de foto te gaan. Het was ongedwongen en er hing een hele prettige warme sfeer.

Het resultaat is ook echt prachtig geworden. Je hebt ons gezin vastgelegd in hoe we zijn. Ze zijn werkelijk allemaal prachtig! Heel erg bedankt.

“Je weet de spontane momenten te vangen in een mooie foto. Daarnaast ben je ook een hele rustige fotograaf die de tijd neemt en probeert iedereen op zijn gemak te stellen. Het was heel fijn om deze shoot samen met jou te doen.”

Wat een fantastisch resultaat van onze Fotoshoot bij Pleun! Ondanks onze oudste niet helemaal in zijn hummetje was en zijn ‘luister’ oren gedeeltelijk thuis had gelaten, zijn wij enorm blij met de foto’s.
Pleun maakte er een groot spelletjesfestijn van en onze jongens voelde zich direct op hun gemak. Wat een geduld heeft ze! Er werd eindeloos gevarieerd om toch mooie plaatjes te krijgen. Echt een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen. Onze jongens zijn precies zo vastgelegd als ze zijn. De foto’s krijgen een mooie plek bij ons thuis en de opa’s en oma zullen er vast en zeker mee gaan pronken.