Familie

Wat leuk dat je meer interesse hebt in een familie-shoot. We gaan samen naar een mooi plekje in de natuur waar we lekker de ruimte hebben om te spelen! Ik maak uiteraard foto’s in allerlei combinaties zoals per gezin, opa & oma met de kleinkinderen, broer/zussen etc.. 

Soms kan het fijn zijn om in delen naar de shoot te komen, hier mag dan steeds 15 minuten tussen zitten. Op deze manier kan ik rustig beginnen met het fotograferen per gezin. We spreken samen af wat fijn is. 

Wanneer plan ik het best de fotoshoot?

Het plannen van een familie-shoot is vaak een wat grotere uitdaging omdat er meerdere gezinnen moeten kunnen uiteraard. Het is fijn om op tijd contact op te nemen zodat ik nog meerdere opties heb. Vaak is een zaterdag een geliefde dag voor familie-shoots. Deze zijn dan ook het snelst volgeboekt, zorg daardoor dat je op tijd contact met me opneemt! Last minute plannen? Je mag altijd vragen naar de mogelijkheden maar de kans op een plekje is dan helaas klein. 

Wanneer ontvang ik de foto's?

Na maximaal drie weken ontvangen jullie een mail met een online galerij. Jullie kunnen dan de foto’s bekijken (met watermerk). Jullie hoeven dus ook pas na de fotoshoot te bepalen hoeveel bestanden jullie willen afnemen. Zodra jullie hebben doorgegeven welke foto’s jullie graag willen, loop ik deze nog eens na. Ten slotte ontvangen jullie een link met de digitale bestanden en de factuur. 

‘’Mijn grote passie is het vastleggen van de liefde voor elkaar!’’

“Wat zijn wij enorm blij met het eindresultaat van de fotoshoot van ons gezin. De locatie was top, een hele gemoedelijke sfeer. Pleun neemt echt de tijd zodat eenieder lekker spontaan is vastgelegd op de foto. Echt een aanrader!! Nogmaals dank Pleun, je bent een topper!!”

“Van ons gezin (5 volwassenen en hond) een rapportage door Pleun laten maken. Ze maakt op een hele ontspannen manier foto’s, waardoor het resultaat spontaan en natuurlijk is. Ik ben daar heel blij mee!”

 

 

 

 

 

“Een paar jaar geleden beloofden wij onze ouders een nieuwe foto van ons voor aan de muur. Waar en wanneer was onbekend, maar dat we de foto’s door Pleun wilden laten fotograferen stond vast. Haar prachtige porfolio en omdat we Pleun kennen als persoon, maakte de keuze makkelijk. Pleun, super bedankt voor de mooie foto’s!”

 

 

 

“Wauw, wauw wauw! Wat zijn het een fantastische foto’s geworden zeg!”