raf

Portret-shoot

Wil jij graag de verschillende blikken van je kind vast laten leggen? Dan is een portret-shoot ideaal! De portretfoto’s zijn mogelijk vanaf het moment dat je kindje (goed) zelfstandig kan zitten en het hoofd rechtop kan houden. Tijdens een shoot zitten ze namelijk op een kruk. De maximale leeftijd voor een portret-shoot is 12 jaar. De shoot vindt bij mij plaats in de daglichtstudio (Goirle).

Wist je dat je de foto’s bij mij kan laten drukken op verschillende soorten materiaal? Een portretfoto is een echte eyecatcher voor in jullie huis! 

 

Hoe lang duurt een portret-shoot?
Uiteraard neem ik de tijd die nodig is. Dit kan voor ieder kindje anders zijn omdat hij/zij mogelijk eventjes moet “ontdooien”. Dit is natuurlijk helemaal niet erg! In de praktijk duurt een portret-shoot meestal een klein halfuurtje. Het is ook mogelijk om in deze tijd een keertje om te kleden. Specifieke kledingtips ontvang je in een brochure na het boeken van een shoot.

 

Ik wil met meerdere kinderen komen, kan dat?
Ja hoor, dat kan! Geef dit wel altijd eventjes aan want de shoot duurt hierdoor mogelijk wat langer. Je betaalt dan voor ieder kind extra €35 (inclusief 2 digitale bestanden).