Branding

We weten allemaal dat het belangrijk is om zichtbaar te zijn voor onze (toekomstige) klanten en om ons zelf te laten zien. Het geeft een vertrouwd gevoel als ze vooraf al weten met wie ze te maken (gaan) hebben.

Hoe fijn is het dan om professionele foto’s te kunnen delen? Ik kan je hierbij helpen! Ik maak graag zakelijke foto’s die ideaal zijn voor het gebruik van social media of je website. Heb je liever dat ik je fotografeer terwijl jij je passie aan het uitvoeren bent? Ook dat is mogelijk! We kijken samen naar de mogelijkheden. 

Wat kost een brandingshoot?

Dit is afhankelijk van jouw wensen. Gaat het om een passie shoot (jij bent op dit moment jouw werk aan het uitvoeren) of gaat het om een zakelijke portret-shoot? We kunnen samen jouw wensen bespreken en ik maak een hiervoor een prijs op maat. 

Na de fotoshoot

Na maximaal drie weken ontvang je een mail met een online galerij. Je kunt dan de foto’s bekijken (met watermerk). Je hoeft dus ook pas na de fotoshoot te bepalen hoeveel bestanden je wil afnemen. Zodra je hebt doorgegeven welke foto’s je graag wil, loop ik deze nog eens na. Ten slotte ontvangen je een link met de digitale bestanden en de factuur.