Cakesmash

Wordt jouw kleine baby (oh, help het is geen baby meer!) al bijna 1 jaar? Dan is het tijd voor een echt feestje!  Hier is een cakesmash ideaal voor, lekker kliederen en snoepen van de taart!  Na het “smashen” mag hij/zij natuurlijk in badje en ook dat is een feestje want ze mogen lekker spetteren! 
Wanneer plan ik het best de fotoshoot?

Het is belangrijk om de cakesmash op tijd te plannen. Zeker als je de foto’s wil gebruiken voor de uitnodigingen. Ik adviseer om de cakesmash met +-10,5 maand te doen zodat je voldoende tijd hebt om de uitnodigen te maken & versturen. Voor mij is het fijn als de cakesmash op tijd wordt geboekt zodat ik voldoende plek heb om deze te plannen.  

Waar vindt de cakesmash plaats?

De cakesmash vindt plaats bij mij in de (daglicht)studio (Goirle).

Wanneer ontvang ik de foto's?

Na maximaal drie weken ontvangen jullie een mail met de online galerij. Jullie kunnen dan de foto’s bekijken (met watermerk). Jullie hoeven dus ook pas na de fotoshoot te bepalen hoeveel bestanden jullie willen afnemen. Zodra jullie hebben doorgegeven welke foto’s jullie graag willen, loop ik deze nog eens na. Ten slotte ontvangen jullie een link met de digitale bestanden en de factuur. 

‘’Hij staat precies zoals hij is op de foto’s.’’

Hij staat precies zoals hij is op de foto’s.”

Bedankt voor de foto’s, we zijn er erg blij mee. Echt geweldig! Ook de communicatie hebben wij als super fijn ervaren, je bent super vriendelijk en geduldig en je reageert snel, dat is natuurlijk altijd fijn. Daarnaast vonden we het ook aardig dat je nog een appje stuurde na de fotoshoot. Komt toch heel betrokken over.” 

“Zo blij met de foto’s van de cakesmash van onze dochter in de daglichtstudio! Pleun nam alle tijd en de nabewerking is prachtig! Een echte aanrader.”

“Dankjewel voor de geweldige foto’s! We hebben echt genoten van de shoot. Je neemt alle tijd, bent ontzettend lief voor Sepp en geeft fijne tips. Hele fijne communicatie en erg leuk om vrij snel na de shoot een appje met een preview te krijgen. Ontzettend veel leuke reacties op de foto’s gekregen. Met een grote glimlach kijken we elke dag naar een van de prachtige foto’s in onze woonkamer. De taart was trouwens heerlijk! “

“Na 3 eerdere fotoreportages kwamen we ook nu weer graag terug bij Pleun voor een cakesmash in de daglicht studio.
Met rust, geduld en humor maakt Pleun prachtige foto’s en staat Dries erop zoals hij is.
Voorafgaand aan de shoot hebben we fijn contact met elkaar gehad en heeft Pleun zorg gedragen dat we een taartje hadden waarvan Dries lekker kon eten ondanks zijn allergie.”